Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Queenie

klein senior hondje

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: senior hondje, 8+ jaar
Formaat: klein hondje
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €150,00

Informatie:
Queenie is gedumpt op straat maar gelukkig werd ze gered en kreeg een plekje in een privé asiel. Dit asiel is weliswaar overvol, maar er is voldoende eten en water en geen gevaar meer om aangereden, weggejaagd of mishandeld te worden.
Inmiddels hebben we voor Queenie een gastgezin in Nederland gevonden; geweldig dat zo'n senior asielhondje toch nog een liefdevolle tijd zal kennen!

Wanneer we Queenie hebben leren kennen en zij er klaar voor is, komt ze beschikbaar voor adoptie. Queenie is op 5 augustus in Nederland gearriveerd en haar gastgezin woont in Hoogezand, provincie Groningen.

Ook gastgezin worden?
Lees onze pagina Gastgezin worden, alstublieft, daar vindt u informatie over wat voor gastgezinnen wij zoeken. Daarna kunt u desgewenst het intakeformulier voor gastgezinnen invullen. 

Als gastgezin kunt u een hond tijdelijk opvangen, tot een passende adoptant gevonden is. Maar u kunt desgewenst ook zelf uw opvanghond adopteren.

Natuurlijk kunt u met vragen contact met ons opnemen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Filmpjes: Queenie bij haar gastgezin

Filmpjes, Queenie in Roemenië: