Intakeformulier voor gastgezinnen

Heeft u onze pagina over gastgezinnen gelezen en wilt u graag één van onze honden opvangen en begeleiden op weg naar adoptie? Dan kunt u het onderstaande intakeformulier voor gastgezinnen invullen en verzenden. Wanneer u dit formulier liever als Word-document per email ontvangt, dan kunt u dat aanvragen door ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Vast hartelijk bedankt!

De velden met een * zijn verplichte velden.

 

Persoonlijke gegevens

Gezinssamenstelling

Woonsituatie

(d.w.z. eerst een tussendeur dicht alvorens de buitendeur wordt geopend)   

Andere dieren

Werksituatie

Vakantie

Over u en uw opvanghond

Motivatie

Gezondheid

* Te denken valt aan een  lichamelijke aandoening of beperking, een verstandelijke beperking, autisme, een psychische aandoening, ... De reden dat we hier naar vragen, is om de juiste match te kunnen maken en de juiste begeleiding en advies te kunnen geven mbt de hond. Het betekent niet dat u direct niet meer in aanmerking komt voor adoptie!

Veiligheidstuig

Straydogs Rescue Nederland levert voor alle honden die we bemiddelen een goed en veilig anti-ontsnappingstuig / veiligheidstuig. De honden zijn in de eerste periode nog heel gevoelig voor onbekende prikkels en kunnen ware ontsnappingskunstenaars zijn, als ze willen vluchten! 

We willen ontsnappingen voorkomen van de honden die wij bemiddeld hebben. Daarom is het verplicht voor elk van onze gastgezinnen en voor onze adoptanten om een veiligheidstuig te gebruiken dat via onze stichting wordt geleverd.

De hond dient minimaal de eerste 3 maanden, dat is de gemiddelde tijd die een hond nodig heeft om te acclimatiseren, het door de stichting verstrekte tuig te dragen, in de tuin en daarbuiten bovendien aangelijnd.

Tenslotte

Let op: soms belandt ons antwoord op uw bericht in een spamfilter. Wilt u daarom de mail in uw spambox checken wanneer u na een paar dagen nog geen reactie van ons heeft gehad?