slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Turturel

turturel asielhond profielfoto

Ook Turturel is één van de twaalf honden die door Elisa in haar privé asiel zijn opgevangen nadat hun eigenaar was overleden. Hij is de broer van Molly.
Turturel is 7 à 8 jaar oud. Hij heeft weinig goede ervaringen met mensen en is daarom nog nerveus en onzeker in contact met hen. Toch heeft hij de potentie om bij geduldige mensen een geweldige hond te worden!

Turturel heeft zijn leven lang in een houten kennel gewoond en zijn vacht was afschuwelijk vervilt en vervuild. Foto's en een filmpje daarvan vindt u op hieronder op deze pagina.

Het zou geweldig zijn wanneer Turturel nog kan meemaken hoe het is om geliefd te worden en te leven als huishond.

Wilt u een hond uit Elisa's privé asiel opvangen, of eventueel adopteren? Turturel, of liever een andere hond? Dat zou geweldig zijn! Vooral voor de hond die het betreft, maar ook omdat elke hond die het asiel kan verlaten ruimte geeft voor een volgende hond die de hulp van Elisa's team heel erg hard nodig heeft.

Meer informatie over het worden van gastgezin, voor tijdelijk of met een optie op adoptie, vindt u op onze pagina Gastgezin worden. Daarna kunt u desgewenst het Intakeformulier voor gastgezinnen invullen.

Foto's van Turturel :

Filmpje, Turturel wordt van zijn zwaar vervilte vacht verlost

Turturel en Molly in de omstandigheden waarin ze leefden:

Voor meer informatie over Elisa's privé asiel kunt u het volgende artikel lezen:

Hulp voor de asielhonden van Elisa's privé asiel (15 mei 2022)