slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Stela en Sammy

puppies ter adoptieGeslacht: Stela is een teefje, Sammy is een reutje
Leeftijd: geboren februari 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 8 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja

Adoptie bijdrage: €295,00 per pup * (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)
* De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd / gecastreerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na sterilisatie / castratie.

 

Informatie:
Stela en Sammy, twee lieve pups die hard op zoek zijn naar hun eigen thuis!

Deze pups verblijven nu in een particuliere opvang in Roemenië. Ze zitten daar in een kennel waar ze goed verzorgd worden en ze hebben dagelijks contact met verschillende mensen/vrijwilligers. Maar een kennel-leven is natuurlijk geen fijn leven voor deze honden. En in Roemenië hebben ze geen toekomst...

Ons team heeft deze pups begin juni zelf ontmoet in Roemenië en het zijn hele sociale, mensgerichte honden (zie ook de filmpjes). Ze zijn bij de opvang afgegeven door iemand die ze gevonden had langs een drukke verkeersweg ...

Stela en Sammy kunnen vanaf 23 juli in Nederland zijn en ze zijn dan volledig gevaccineerd, gechipt en getest op voorkomende ziektes. Ze hebben natuurlijk ook hun eigen paspoort.

Profiel gastgezin of adoptant:
Voor deze pups zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en bij voorkeur een tuin. De pups kunnen eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 8 jaar.

Lees ook onze pagina Gastgezin worden, alstublieft. Daar vindt u meer informatie over wat voor gastgezinnen wij zoeken. Als gastgezin kunt u een hondje tijdelijk opvangen, tot aan adoptie, maar desgewenst kunt u ook zelf het hondje adopteren.

Wie geeft Stela en/of Sammy een fijn thuis?
U kunt het intakeformulier voor gastgezinnen invullen, ook als uw bedoeling is om zelf te adopteren.

Wilt u eerst meer informatie over deze pups of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes (beelden van begin juni):