Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Cashew

cashew puppy adopteren

Geslacht: teef
Leeftijd: geboren 8 maart 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: nog onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Trefwoorden: pup, sociaal met mensen en honden, onzeker, moet alles nog leren
Adoptiebijdrage: €350,=

Informatie:
Dit is Cashew, een hele lieve blije pup uit Roemenie.
En ze heeft enorm veel mazzel, want op 30 juni ging ze op transport naar Nederland! Want in Roemenië heeft ze geen enkele kans op een fijn leven en dus zoeken we een eigen thuis voor haar!

Cashew heeft de afgelopen maanden samen met heel veel andere pups doorgebracht in een kennel in een privé asiel. Daar worden ze goed verzorgd en ze hebben dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers, maar een kennel is natuurlijk geen leven voor deze hondjes…. Ons Straydogs-team heeft haar daar ook ontmoet begin juni en Cashew is een heerlijke lieverd die een eigen thuis verdient.

We kennen haar verleden niet, want Cashew is (net als de andere puppy's) gevonden op straat, waar dit soort zwerfhondjes ten dode zijn opgeschreven. Ze worden aangereden, gevangen door hondenvangers en naar een dodingsasiel gebracht of ze sterven aan ondervoeding en ziektes. Maar Cashew had geluk en werd gered!

Cashew is op 1 juli aangekomen bij haar gastgezin, in Annerveenschekanaal (Drenthe). Ze heeft een eigen paspoort en natuurlijk is ze volledig gevaccineerd. Na 2 weken opvang is ze in principe beschikbaar voor adoptie, dan hebben we al een beetje een beeld van haar gedrag. We zien nu al wel dat Cashew nog onzeker is en dat een sociaal en zelfverzekerd hondenvriendje haar veel steun biedt.
Als u belangstelling heeft voor haar, kunt u alvast wel een mail en/of een intakeformulier invullen. Dan nemen we contact met u op om e.e.a verder te bespreken, wanneer u een goede match lijkt te zijn voor Cashew.

Profiel adoptant:
Voor Cashew zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en bij voorkeur een (omheinde) tuin. Een sociaal en niet angstig hondenmaatje is voor haar belangrijk, als steun- en speelmaatje.
Cashew is een onzeker hondje en we zoeken daarom voor haar een thuis in een dorpse of landelijke woonomgeving. 
Informatie over onze adoptieprocedure vindt u op onze pagina Adopteren.

Wie geeft Cashew een eigen mandje?

Medische bijzonderheden:
Cashew is vanwege haar jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd en dit zal nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Onze stichting adviseert u graag op welke leeftijd dit het beste kan gebeuren.

Foto's:

Filmpje:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.