slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Will en Brad

asielhonden will brad

Ook Will en Brad horen bij de groep van 12 honden die hun leven lang in kleine kennels hebben geleefd en nu zijn opgenomen in het privé asiel van Elisa. Will is zes jaar en weegt zo'n 16 - 17 kilo. Hij leeft vreedzaam samen met Brad, die een jaartje ouder is.

Deze beide mannetjes zijn voorzichtig positief over contact met mensen. Ze nemen voertjes aan en zijn graag bereid te leren. Naar katten zijn ze niet viendelijk, dus zoeken we voor hen een plek zonder katten in huis.

Het zou geweldig zijn wanneer deze beide ventjes kunnen ervaren hoe het is om geliefd te worden en te leven als huishond.

Wilt u een hond uit Elisa's privé asiel opvangen, of eventueel adopteren? Will en Brad, of liever een andere hond? Dat zou geweldig zijn! Vooral voor de hond die het betreft, maar ook omdat elke hond die het asiel kan verlaten ruimte geeft voor een volgende hond die de hulp van Elisa's team heel erg hard nodig heeft.

Meer informatie over het worden van gastgezin, voor tijdelijk of met een optie op adoptie, vindt u op onze pagina Gastgezin worden. Daarna kunt u desgewenst het Intakeformulier voor gastgezinnen invullen.

Foto's van Will en Brad :

De omstandigheden waarin deze groep van twaalf honden jaren lang leefden:

Voor meer informatie over Elisa's privé asiel kunt u het volgende artikel lezen:

Hulp voor de asielhonden van Elisa's privé asiel (15 mei 2022)