Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Blitz

pup adopterenGeslacht: reutje
Leeftijd: geboren begin januari 2022
Formaat: kleine hond
Kan met kinderen: vanaf 8 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)
De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gecastreerd / gesteriliseerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Tijdens de adoptie procedure adviseren wij u graag over de beste leeftijd voor castratie / sterilisatie.

 

Informatie:
Blitz is in Roemenië, net als afschuwelijk veel andere pups, gedumpt als ongewild. Natuurlijk is er in de opvang van Elisa een plekje voor hem vrij gemaakt, maar pups als Blitz hebben in Roemenie vrijwel geen kans op adoptie. Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor hem! Of, om te beginnen, een gastgezin in Nederland die hem wil opvangen en begeleiden tot een adoptant voor hem gevonden is.

In Elisa's privé asiel verblijft Blitz nu samen met andere pups in een kennel waar hij goed verzorgd wordt en hij heeft dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers. Maar een kennel-leven is natuurlijk geen leven voor zo'n hondje...

Ons team heeft deze lieve pup begin juni zelf ontmoet in Roemenië  (zie het filmpje). Op het filmpje van begin juni is Blitz ongeveer 4 maanden oud; de foto's zijn van half juli.

Blitz is een heel sociale, aanhankelijke pup, die ondanks zijn kleine formaat veel zelfvertrouwen heeft. We verwachten dat Blitz eenmaal volwassen een kleine hond zal zijn.

Deze leuke pup kan vanaf 23 juli in Nederland zijn en hij is dan volledig gevaccineerd, gechipt en getest op voorkomende ziektes. Natuurlijk heeft hij ook een eigen paspoort.

Profiel gastgezin of adoptant:
Voor Blitz zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en bij voorkeur een tuin. Blitz kan eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 8 jaar.

Lees ook onze pagina Gastgezin worden, alstublieft. Daar vindt u meer informatie over wat voor gastgezinnen wij zoeken. Als gastgezin kunt u een hondje tijdelijk opvangen, tot aan adoptie, maar desgewenst kunt u ook zelf het hondje adopteren.

Wie geeft deze lieve pup een thuis?
U kunt het intakeformulier voor gastgezinnen invullen wanneer u Blitz wilt opvangen en begeleiden tot aan zijn adoptie.
Wanneer u Blitz wilt adopteren, vult u dan het intakeformulier voor adoptanten in alstublieft.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's (half juli):

Filmpje (beelden van begin juni):

Filmpjes (beelden van medio juli):