slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/Adoptiehonden/asta
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Asta

asta adoptiehondGEADOPTEERD ?
Geslacht: teef 
Leeftijd: geboren 1 augustus 2021
Formaat: middelmaat; 5,5 maand oud 11 kilo
Kan met kinderen: Vanaf 12 jaar
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: vrolijk, speels, aanhankelijk, afwachtend
Adoptiebijdrage: € 270,00
Asta is vanwege haar jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd en dit zal, als zij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na sterilisatie.

Karakter:
Asta is een vrolijke, speelse pup, lief en baasgericht.

Gedrag in huis:
Asta is een echte pup, aanhankelijk, vol energie en uiteraard kattenkwaad. Ze speelt graag met de andere hond in het gastgezin. Ze heeft wel begrenzing nodig zodat ze de nodige rust krijgt.
Asta is zindelijk als ze regelmatig mee naar buiten wordt genomen.
Even alleen zijn gaat goed, Asta ligt dan in de bench. Uiteraard moet dat in een nieuwe situatie weer rustig op worden gebouwd.
Asta is afwachtend naar onbekenden maar als de andere hond in het gastgezin contact maakt met bezoek dan volgt ze al snel.

Gedrag buiten:
Voor een pup die het grootste deel van haar peutertijd in een kennel heeft doorgebracht, doet ze het ontzettend goed in haar gastgezin. Asta loopt al best goed mee aan de riem voor een pup. Ze is niet snel onder de indruk van alles wat ze onderweg tegenkomt. Ze is wat afwachtend naar onbekenden en mannen zijn dan wel spannender dan vrouwen. Bij het ontmoeten van onbekende honden laat ze wat spanning zien, met kleinere honden gaat ze vervolgens rustig kennis maken en bij grotere honden zoekt ze bescherming bij haar gastmoeder. Autorijden gaat prima, ze gaat lekker liggen slapen.

Profiel adoptant:
Asta is nog een pup en zal verder opgevoed moeten worden. We zoeken daarom voor haar ervaren hondenmensen die voldoende tijd hebben om haar verder te begeleiden. Een stabiele andere hond zou haar zeker kunnen helpen in haar ontwikkeling.
In het gastgezin van Asta wonen geen kinderen, maar we verwachten dat ze met wat oudere kinderen vanaf 12 jaar prima geplaatst kan worden.

Achtergrond:
Asta is met haar moeder, broertje en zusjes op straat gevonden en door een locale rescuer in Roemenië veilig gesteld. Op 16 december 2021 is ze naar Nederland gereisd. Ze wordt tot aan haar adoptie opgevangen door een gastgezin in Hoogkerk (Groningen).

Medische bijzonderheden:
Asta is vanwege haar jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd en dit zal, als zij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na sterilisatie.

Filmpje: 

Adoptieprocedure:
Heeft u interesse in deze leuke pup?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.

Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden. Al onze adoptiehonden verblijven al in Nederland!

{gallery}Adoptiehonden/asta{/gallery}.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.