slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

help met spullen

word donateur

Berend 🥰 ter adoptie

adoptie hond berend

 

Griekse adonis, 2 jaar, met de looks van een Australian Shepherd, de vacht van een Golden Retriever, de stipjes op zijn neus, de vorm van zijn hoofd, de speurneus, het stoïcijnse en autonome van een Engelse Setter, kortom een ‘’verrassingspakket’’ op 4 poten: Berend 🤩!

Bovenal is Berend gewoon Berend, een zachtaardige, gevoelige hond, vrolijk, speels, rustig, (over)enthousiast naar alle mensen en vriendelijk naar andere honden. Kinderen, kippen, schapen, geiten, koeien, iedereen die hij tegenkomt kan rekenen op een zoen van Berend.

Samenwonen, huis en tuin delen met katten is echter te stressvol voor hem; hij kan ze niet met rust laten en hij komt zelf niet tot rust met poezen in de buurt. En dat is dan ook de verdrietige reden dat we op zoek zijn naar een nieuw huis en tuin voor hem, ZONDER POEZEN! 🐈⛔

Berend woont in Krommenie. 

Heeft u interesse in deze leuke jonge hond? Neem dan contact op met Suze, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0646198579.

Foto's en filmpjes:


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten